Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Гран-Прі Полтавщини”

На Полтавщині відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивних танців “Гран-Прі Полтавщини”

Вчора на Полтавщині у рамках відзначення Дня Європи в Україні, під патронатом голови облдержадміністрації Валерія Головка, відбулися відкриті змагання зі спортивних танців “Гран-Прі Полтавщини” за участю танцюристів міжнародного класу, чемпіонів України та призерів кубків Європи і світу.

В урочистій обстановці під Гімн України та Гімн Євросоюзу змагання відкрив заступник голови – керівник апарату Микола Білокінь.

“Сьогодні на нашому конкурсі встановлено два прапори  – ПрапорУкраїни і Прапор Євросоюзу. Це не випадково, адже днями Рада міністрів ЄС затвердила рішення про надання Україні безвізового режиму.  Вітаю всіх учасників конкурсу з цією подією, відтепер їздити на змагання українським спортсменам буде набагато легше”, – зазначив Микола Білокінь.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі – міжнародні фахівці та ліцензовані судді всеукраїнських танцювальних організацій. За результатами фіналісти змагань були нагороджені дипломами, а переможці – кубками, повідомили у Полтавській ОДА.

 

Перейти до вмісту