Ви тут:
Комуналка субсидії Суспільство Україна 

Монетизація залишків субсидії: як отримати готівку за заощаджене тепло

Монетизація залишків субсидії: як отримати готівку за заощаджене тепло

dt.ua

В ефірі “5 каналу” в ході “Інформаційного дня” координатор житлово-комунальних та енергетичних програм громадської мережі “Опора” Тетяна Бойко пояснила, хто має право на монетизацію залишків субсидії та що необхідно зробити для отримання готівки за заощаджені енергоресурси на опалення.

“Постанова (уряду про монетизацію зекономленої суми субсидії на оплату газу та електроенергії – 5.UA) не поширюється на тих, хто проживає у багатоквартирних будинках і має централізовану систему опалення, тобто це тільки індивідуальне опалення або в багатоквартирних будинках, або в індивідуальних будинках”, – сказала вона.

Експерт додала: “Надавачі цих послуг до 1 червня мають ще раз звести, звірити всі бази, передати цю інформацію в Управління праці і соціального захисту. Далі люди, які мають право на отримання цієї компенсації, повинні написати заяву вже в Управлінні праці і соціального захисту з 1 липня по 1 вересня і відкрити рахунок в будь-якому банку або ці кошти будуть видані Укрпоштою. Цю інформацію додати до заяви, я думаю, що буде якийсь бланк, і відповідно УПСЗН виступає таким адміністратором і Міністерство фінансів перерахує кошти на ті рахунки”.

Детальніше у відео:

Перейти до вмісту