Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцьку виховну колонію з робочим візитом відвідали представники спостережної комісії

Кременчуцьку виховну колонію з робочим візитом відвідали представники спостережної комісії

Сьогодні до Кременчуцької виховної колонії Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції завітали представники спостережної комісії при виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради.

Робочий візит відбувся під головуванням керуючого справами міськвиконкому Руслана Шаповалова. В супроводі начальника колонії Юрія Величка спеціалісти відвідали приміщення та навчальні кабінети загальноосвітньої школи, медичної частини. Фахівці поцікавились особливостями надання вихованцям медичної допомоги, порядком проведення планових та позапланових медичних профілактичних оглядів. Особливу увагу приділили стану роботи працівників колонії в напрямку оформлення вихованцям паспортів громадянина України та номерів платників податків. Більш детально зупинилися на організації навчання в школі та професійно-технічному училищі, на порядку зарахування учнів до навчальних закладів, особливостях складання державної підсумкової атестації та участі випускників у зовнішньому незалежному оцінюванні якості знань. Дізнались також і про можливість отримання хлопцями в установі вищої освіти за дистанційною формою навчання. Ознайомилися із ліцензованими виробничими спеціальностями, які отримують хлопці в професійно-технічному училищі. З основними видами, формами та методами соціально-виховної та психологічної роботи з юнаками.

Фахівці надали позитивну оцінку зусиллям та діяльності адміністрації виховної колонії в напрямку забезпечення прав вихованців та створення необхідних умов для відбування покарання”, – зазначив начальник колонії Юрій Величко.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

Перейти до вмісту