Ви тут:
Культура Суспільство 

«1+1» покаже 4-серійну мелодраму «Не можу забути тебе»

«1+1» покаже 4-серійну мелодраму «Не можу забути тебе»

Прем’єра серіалу, одну з ролей в якому виконав ведучий програми «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов, відбудеться 21 травня о 21.00 на «1+1».

Сюжет мелодрами «Не можу забути тебе» розгортається навколо любовного трикутника. 22-річна студентка Віка Климчук (Анна Сагайдачна), майбутній лікар-травматолог, приходить на стажування в медичний центр футбольного клубу, де знайомиться з місцевою зіркою – футболістом Артемом Григор’євим (Роман Вискребенцев). Віка закохується в нього з першого погляду, і незабаром вони починають зустрічатися. У Артема виникає конфлікт з іншим футболістом Ігорем Кириченко, якого грає ведучий програми «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов. В наслідок конфлікту під час прогулянки на Віку і Артема нападають бандити. Дівчина отримує серйозну травму, але Артем рятує її, ризикуючи своїм життям. Між Артемом і Вікою спалахують палкі почуття, але їхньому коханню судилося пройти нове випробування, адже через якийсь час футболіст захоплюється журналісткою Яною, до якої також залицяється його давній конкурент – Ігор.

У чотирьох серіях «Не можу забути тебе» герої серіалу переживають пристрасне кохання, зраду, тривалі розлуки і теплі зустрічі, але драматичні повороти долі допоможуть їм відрізнити справжні почуття від брехні.

Головні ролі виконали Анна Сагайдачна, Анастасія Цимбалару, Олександр Попов, Роман Вискребенцев, Андрій Мостренко та інші. Режисер – Олег Філіпенко. Автор фільму – Юлія Чернишова. Продюсери – Олександр Ткаченко і Олена Васільєва. Виробництвом картини займається «Sister’s Production».

 Дивіться 4-серійну мелодраму «Не можу забути тебе» на телеканалі «1+1» 21 травня о 21.00.

Перейти до вмісту