Ви тут:
Суспільство Україна 

П’яні російські військові зчинили бійку у нічному клубі Новоазовська, велика кількість травмованих та загиблі серед цивільних осіб, – розвідка

П’яні російські військові зчинили бійку у нічному клубі Новоазовська, велика кількість травмованих та загиблі серед цивільних осіб, – розвідка

Російські військовослужбовці у стані сильного алкогольного сп’яніння жорстоко побили місцевих мешканців у нічному розважальному закладі Хрещатицька Новоазовського району. Травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні.

136806

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ відмічається зростання кількості злочинів та безчинств, скоєних російськими військовослужбовцями у відношенні до цивільного населення.

Так, військовослужбовці інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти  Новоазовську 1 АК у стані алкогольного сп’яніння жорстоко побили цивільних осіб у нічному розважальному закладі  Хрещатицька Новоазовського району.

“Внаслідок бійки, травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні. Місцеві мешканці, обурені діями російських військовослужбовців, зібрались на стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування та покарання винних. Силами спеціального підрозділу “МВС ДНР”, із залученням підрозділу окремого комендантського полку 1 АК, мітинг було локалізовано”, – пише розвідка.

Найбільш активних учасників взято під варту, а 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти переведено у стан повної бойової готовності, проводиться розслідування інциденту.

Перейти до вмісту