Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Поліцейські затримали чоловіка, який напав на полтавця

Поліцейські затримали чоловіка, який напав на полтавця

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава затримали 37-річного мешканця іншої області, який підозрюється у скоєнні розбійного нападу на полтавця. За місцем мешкання у нього вилучили речі, які він забрав у потерпілого під час нападу – рюкзак, банківські картки та інше. Про це повідомили в ГУ НП Полтавскої області.

naruch

Подія сталась у вечірній час по вулиці Маршала Бірюзова. У дворі одного з будинків зловмисник побив потерпілого та забрав у нього речі, які були при ньому. У подальшому через банкомат зняв готівку, яка знаходилась на банківських картках, інші речі просто залишив у себе.

«На початку 2015 року чоловік залишив домівку і подорожував по Україні. До міста Полтава прибув у листопаді 2016 року, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Зважаючи на це, ми зараз перевіряємо його на можливу причетність до скоєння злочинів як на території Полтавщини, так і інших регіонів країни».

Судом зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зараз він знаходиться у слідчому ізоляторі міста Полтава. Відповідно до санкції частини 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

За скоєне передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років

Перейти до вмісту