Ви тут:
Головне здоров’я Медицина Суспільство ТОП-новина Україна 

Не можна одночасно вбивати українців і “дбати” про їхнє здоров’я: МОЗ закликає Кабмін заборонити в Україні торгувати російськими ліками

Не можна одночасно вбивати українців і “дбати” про їхнє здоров’я: МОЗ закликає Кабмін заборонити в Україні торгувати російськими ліками 

 

likurus

Міністерство охорони здоров’я України пропонує Кабінету міністрів відмовитися від лікарських засобів російського виробництва. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

“Не можна одночасно вбивати українців і “дбати” про їхнє здоров’я. Команда МОЗ ініціює відмову від лікарських засобів російського виробництва. Ми надіслали до Кабінету Міністрів України листа із пропозицією зупинити поставки російських ліків на український ринок”, – написала Супрун.

Також, вона зазначила, що МОЗ заохочує українських та іноземних виробників виводити на ринок якісні замінники для препаратів російського виробництва.

“Подвійних стандартів бути не повинно: країна, що розв’язала війну проти українського народу, не має права заробляти на нашому лікуванні. Такими будуть санкції з боку Міністерства охорони здоров’я України проти країни-агресора, яка окупувала та анексувала українські землі, яка щодня вбиває українців, порушує права та свободи наших громадян і тримає сотні в’язнів у своїх тюрмах”, – наголосила Супрун.

Перейти до вмісту