Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На строкову службу з Миргородського військкомату відправили 18 юнаків

На строкову службу з Миргородського військкомату відправили 18 юнаків

Із Миргородського військкомату на строкову службу урочисто відправили 18 новобранців весняного призову.

У рамках весняної призовної кампанії у Миргороді відбулася перша відправка юнаків на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Спершу призовники поїдуть у Полтаву на обласний збірний пункт. Після чого, їх направлять до військових частин. За словами тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Миргородського об’єднаного військового комісаріату підполковника Андрія Федорова, до проведення АТО призовників залучати не будуть.

Урочисто провели на службу до армії не тільки батьки і друзі, а ще й представники міської та районної влади. Заступник міського голови, депутат Полтавської облради Костянтин Кірпосенко бажав новобранцям гідно виконати почесний обов’язок громадянина України. Помолився за юнаків, благословив їх та подарував обереги настоятель Храму Всіх Святих Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Отець Роман.

Учитися військовій справі за цією відправкою поїхали 18 хлопців із Миргорода і району. Загалом же, під час весняної призовної кампанії Миргородський військкомат за планом повинен набрати 35 строковиків.

Нагадаємо, що сьогодні урочисто провели і призовників із Кременчука (ФОТО)

Перейти до вмісту