Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 28 – річний чоловік викрав мотоцикл

На Полтавщині 28 – річний чоловік викрав мотоцикл

У Гадяцькому районі 28 – річний чоловік здійснив незаконне заволодіння мотоциклом.

До чергової частини Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про те, що невідома особа незаконно заволоділа мотоциклом її чоловіка.


В ході перевірки даного звернення поліцейськими було встановлено, що потерпілий залишив транспортний засіб без нагляду на узбіччі дороги в одному із сіл району в неробочому стані, а сам пішов додому по запасні частини та коли повернувся виявив відсутність мотоцикла. Про це повідомили в ГУ НП Полтавської області.


Правоохоронцями було проведено ряд заходів по встановленні особи, що вчинила даний злочин. В поле зору поліцейських потрапив 28-річний сільський житель району, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і якого запідозрили у причетності до незаконного заволодіння даного транспортного засобу. В подальшому підозри правоохоронців підтвердилися, а мотоцикл було виявлено в одного зі знайомих підозрюваного”, – повідомив начальник Гадяцького відділу поліції Віталій Браславець.


По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Перейти до вмісту