Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Міська рада Полтави працює в звичному режимі

Міська рада Полтави працює в звичному режимі

У Полтаві тривають акції протесту проти дій міської влади.

bezyimyannyij

Штаб спротиву, не полишає приміщення міської ради. Також продовжуються вуличні  та інформаційні акції. Активісти розблокували входи в будівлю. Зранку працівники міськвиконкому без перешкоджань потрапили на свої робочі місця.  Вимоги протестувальників не зуміються – головна зібрати позачергову сесію. Був сьогодні зранку на роботі і Полтавський міський голова. Нагадаємо, вчора працівників міської ради не пускали на роботу.

Як розповів заступник  Полтавського  міського голови Віталій Нікіпелов, сьогодні всі служби міськвиконкому працюють майже у звичному режимі. Націлені всі працівники зробити все, щоб мешканці міста не відчули незручностей пов’язаних з перервою в роботі виконкому. Робляться бюджетні платежі соціального характеру,  готуються платіжки, щоб бюджетники вчасно отримали аванс напередодні великодніх свят», – розповів Віталій Нікіпелов.

1

За словами депутата Полтавської міської ради Юліана Матвійчука, штаб спротиву залишатиметься в приміщення міської ради доти, доки міський голова не проведе позачергову  сесію.

5

3

Перейти до вмісту