Ви тут:
Відео Головне Комуналка Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтавської облради звернуться до Президента щодо скасування абонплати за газ (ВІДЕО)

Депутати Полтавської облради звернуться до Президента щодо скасування абонплати за газ (ВІДЕО)

znimok-ekranu-03-04-17-154917

Депутат Полтавської облради Ігор Сірик, під час сьогоднішньої прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”, заявив, що ініціюватиме звернення до Президента України щодо скасування абонплати за газ.

“28 березня було прийнято рішення НКРЕП, що передбачає додаткову плату за приєднання споживачів до системи газопостачання. Це означає, що додатково кожна родина в Україні буде сплачувати в олігархічні кишені близько 50 – 130 грн від площі житла. Це додатково дасть заробити олігархам близько 15 млрд грн. ВО “Батьківщина” послідовно виступає за боротьбу з тарифами. Тому, ми ініціюватимемо на усіх засіданнях сесій сільських, селещних, міських, районних і обласних радах звернення до Президента щодо скасування даної постанови”, – розповів Сірик.

Голова Великобагачанської районної ради Григорій Полтавець, зазначив, що відповідне звернення підтримають і депутати міської та райради району.

“Постанова, яка була прийнята 28-го березня торкається і жителів Великобагачанщини. Тому депутати мають чітку позицію і готові скликати позачергові сесії і приймати виважені рішення про цинічні дії Пезидента та Прем’єр-міністра у змові з НКРЕП щодо стягнення додаткової плати за підключення до газових точок», – сказав Полтавець.

Детальніше дивіться у ВІДЕО

Перейти до вмісту