Ви тут:
Відео Головне Полтавщина Суспільство 

Депутат Полтавської облради зареєстрував звернення до Президента, АМКУ та Генпрокуратури щодо скасування абонплати за газ (ВІДЕО)

Депутат Полтавської облради зареєстрував звернення до Президента, АМКУ та Генпрокуратури щодо скасування абонплати за газ (ВІДЕО)

znimok-ekranu-04-04-17-155601

Депутат Полтавської обласної ради Руслан Рогов зареєстрував звернення до Президента України, АМКУ та Генпрокуратури щодо скасування абонплати за підключення до газової мережі. Його розглянуть під час наступного засідання сесії облради.

Про це Рогов повідомив «Новинам Полтавщини» в ексклюзивному коментарі.

Усім зрозуміло, що влада діє в інтересах олігархів. Влада зовсім забула про простих людей, мало того, що довела їх до зубожіння, зараз намагається просто знищити. Наша фракція в обласній раді є послідовною. Тому наразі я зареєстрував звернення до Президента України, АМКУ, Генпрокуратури України з вимогою відмінити це злочинне рішення, провести розслідуваня стосовно того, хто його ініціював і покарати винних. Якщо вони не розуміють потреби простих людей — нехай ідуть у відставку”, – наголосив він.



Нагадаємо, що 28 березня НКРЕКП затвердила тарифи на послуги транспортування та розподілу природного газу за новою методологією, згідно з якою українці оплачуватимуть послугу щомісяця на підставі потужності лічильника і незалежно від фактичного обсягу споживання

3 квітня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Уряд добиватиметься перегляду рішення НКРЕКП про зміну формули оплати за газ 

А сьогодні НКРЕКП заявило про намір відтермінувати введення абонплати за підключення до газової мережі 

Перейти до вмісту