Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Затримали розбійника, який місяцями переховувався у сусідній області

Затримали розбійника, який місяцями переховувався у сусідній області

narycniki

Оперативники відділення поліції № 1 міста Полтава у ході розшукових заходів встановили місце перебування та затримали 24-річного полтавця, якого підозрюєть у скоєнні декількох розбійних нападів на території міста Полтава, які були вчинені взимку 2016 року. Затримали його в одному з міст сусідньої області, де зловмисник переховувався від правоохоронців. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

«Заходи по встановленню місця перебування та затримання даної особи проводились за дорученням слідчого управління ГУ НП в Полтавській області, працівники якого розслідують кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – це розбій, поєднаний із проникненням у приміщення – зазначив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Одного зі зловмисників поліції вдалось затримати ще у 2016 році по гарячим слідам, щоб затримати іншого довелось працювати декілька місяців».

Затриманого було доставлено до міста Полтава, де судом йому було обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зараз він знаходиться у слідчому ізоляторі, за скоєння розбійних нападів йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Перейти до вмісту