Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Як можна отримати БППД у Головному теруправлінні юстиції Полтавщини

Як можна отримати БППД у Головному теруправлінні юстиції Полтавщини

bpd-7551aebfef

В. о. начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Дар’я Бриндак: «Як можна отримати безоплатну первинну правову допомогу у Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області».

Відповідно до статті 59 Конституції України кожен має право на правову допомогу. У випадках, передбачених Законом України «Про безоплатну правову допомогу», ця допомога надається безоплатно. З метою забезпечення цього права та створення належних умов для отримання громадянами інформації про їх права і свободи, Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області відповідно до вимог Конституції України та вищезазначеного Закону створено громадську приймальню, віртуальну громадську приймальню та запроваджено надання он-лайн – консультацій за допомогою Skype-зв’язку.

Громадська приймальня з надання первинної безоплатної правової допомоги при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 45, каб. 133, тел.: (0532) 60-66-68. Працює вона щовівторка та щочетверга з 10:00 до 16:00.

В громадській приймальні прийом громадян здійснюють працівники управління державної виконавчої служби; управління державної реєстрації; управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти; відділу з питань нотаріату; відділу з питань банкрутства; відділу судової роботи та міжнародного співробітництва; відділу кадрової роботи та державної служби; відділу організаційної роботи, документування та контролю Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, а також приватні нотаріуси Полтавського міського та районного нотаріальних округів.

Віртуальна громадська приймальня створена на веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Полтавській області. Там Ви можете задати питання з правової тематики, отримати на нього кваліфіковану відповідь. Питання, що надходять на веб-сайт Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, з’являються на сторінці сайту після перегляду адміністратором сайту. Адміністратор має право знищити або скоригувати повідомлення, якщо його зміст та оформлення не відповідає правовій тематиці або носить образливий характер. Відповіді на питання надаються протягом тижня.

Надання он-лайн – консультацій за допомогою комунікаційної системи Skype запроваджено у відділі ДРАЦС Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

Графік он-лайн консультацій розміщений на сайті Головного територіального управління юстиції (www.just.gov.ua) на банері «skype». Адреса skype-зв’язку – dracspoltava.

Отримати інформацію з питань діяльності органів державної реєстрації актів цивільного стану громадяни можуть щочетверга з 9.00 до 12.00 години.

Перейти до вмісту