Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

В Полтаві презентують нову поетичну збірку “Молюсь за тебе, Україно… Поети Полтавщини – Героям Майдану і АТО”

В Полтаві презентують  нову поетичну збірку “Молюсь за тебе, Україно… Поети Полтавщини – Героям Майдану і АТО”

zbirka-pro-ukrajinu-30-03

30 березня о 14.00 відбудеться презентація нової поетичної збірки «Молюсь за тебе, Україно… Поети Полтавщини – Героям Майдану і АТО» (укладач Ганна Петрівна Грибан). Захід проводиться Полтавською обласною бібліотекою для юнацтва імені Олеся Гончара спільно з видавництвом “Дивосвіт” у приміщенні Полтавського художнього музею (Галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка.

Збірка об’єднала 61 автора і була створена заради поваги до подвигу українських захисників і пам’яті про загиблих. Кожен із віршів свідчить про безмежну любов до своєї країни і щиру небайдужість наших земляків до того, що відбувається в Україні.

На зустріч запрошені: Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА Штефан В.Г., заступник Голови Полтавської обласної ради Ханко А.М., начальник Управління культури Полтавської ОДА Фасій Г.І., заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА – начальник управління інформації Пилипенко В.М., депутат Полтавської міської ради Матвійчук Ю.О., учасники АТО, волонтери, громадські діячі, молодь та всі небайдужі полтавці.

Під час літературно-мистецького заходу будуть лунати вірші у виконанні авторів збірки, музичні твори патріотичної тематики, а також буде продемонстровано відеоряд, створений учасником АТО.

Перейти до вмісту