Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві в центрі міста чоловік викрав автівку знайомого, нібито, за борги

У Полтаві в центрі міста чоловік викрав автівку знайомого, нібито, за борги

13912d35ffbbf142d776c518e4219e87

Вчора вдень, близько 14:16, до правоохоронців звернувся полтавець із заявою, що на вулиці Шевченка викрали його автомобіль «БМВ». Згодом поліцейські знайшли зниклу автівку. Як виявилося, її викрав знайомий потерпілого. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Полтавській області.

Правоохоронці встановили, що знайомий заявника викрав автівку, нібито, за борги. Наразі поліція встановлює обставини події.

Це вже не перший випадок викрадення автомобілів. Приміром, на початку березня за 2-ві доби у Полтаві викрали 2-ва елітні автомобілі – «Тойота Рав 4» та «Тойота Кемрі». У поліції  зауважили, що злочинці застосовували сучасне технологічне обладнання, щоб заволодіти автівками престижних марок. “Тойота Рав 4» зникла з вулиці Європейської 7-го березня. А 8-го березня до поліції надійшло повідомлення про зникнення «Тойоти Кемрі» з вулиці Станіславського.

“Це свідчить про появу у Полтаві автозлодіїв, які використовують у своїй злочинній діяльності сучасні електронні прилади. Злочинці зчитують електронні ключі автівок, блокують роботу камер відеоспостереження на будівлях, біля яких вчиняються злочини тощо”, – зазначив керівник прес-служби ГУ НП у Полтавській області на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Перейти до вмісту