Ви тут:
Екологія Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькому районі поліція перевіряє вантажівки зі сміттям

У Кременчуцькому районі поліція перевіряє вантажівки зі сміттям

pm621image002

1 березня у с. Маламівка Кременчуцького району виявлено 3 автомобілі, завантажені побутовим сміттям, 2 авто – на автодорозі між селами Маламівка та Білецьківка та ще 2 авто поблизу с. Новоселівка цього ж району.

Працівники Кременчуцької місцевої прокуратури та Кременчуцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області терміново виїхали на місце події, щоб перевірити законність перебування вантажівок на території району.

Наразі відомо, що водії 3 авто надали правоохоронцям транспортні документи про перевезення сміття з м. Львів у Полтавську область.

Як повідомила заступник начальника управління прокуратури Полтавської області Наталія Лець, це не єдиний виявлений факт завезення львівського сміття на Полтавщину.

«Слідчими поліції регіону розслідуються 4 кримінальні провадження за фактами забруднення земель відходами, внаслідок порушення спеціальних правил, що створило небезпеку для довкілля, тобто за ч.1 ст. 239 КК України. Із них 2 провадження – за фактами вчинення таких злочинів у місті Горішні Плавні та у Кременчуцькому районі», – розповіла прокурор.

pm332image003

Перейти до вмісту