Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці втретє стартував проект “Кременчуцька академія волонтерства”

У Кременчуці втретє стартував проект “Кременчуцька академія волонтерства”

snymok2

Вчора, у приміщенні Молодіжного Парламенту Кременчука вже втрете стартував проект «Кременчуцька академія волонтерства».  Організаторами проекту традиційно стали Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Молодіжний Парламент Кременчука, Управління у справах сім`ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Департамент освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні, повідомляє Кременчуцька міська рада.

Як зазначають організатори, мета проекту – навчити активну молодь не лише бачити проблеми навколо, але і робити кроки для того, аби вони вирішувались.
snymok3
У рамках проекту майбутні волонтери ознайомляться із кількома темами. Розгляд однієї теми включатиме вивчення питання, спілкування із вже досвідченими волонтерами, відео-лекції та, найповніше, – реалізацію нехай і невеличкого, але першого справжнього проекту.
Навчання у Академії триватиме два з половиною місяці та завершиться 15 травня. Протягом цього часу юні волонтери мають встигнути втілити відразу п’ять проектів на кожну із обраних організаторами тем: робота у рамках допомоги тваринам; благодійність; робота із людьми похилого віку; проведення благодійних акцій для дітей із сімей, які знаходяться у соціальних установах міста та у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах; екологічні акції.
Перейти до вмісту