Ви тут:
Суспільство Україна 

Протягом останнього тижня у зоні АТО спостерігається значна активізація діяльності ворожих ДРГ та снайперів, – Штаб АТО

Протягом останнього тижня у зоні АТО спостерігається значна активізація діяльності ворожих ДРГ та снайперів, – Штаб АТО

7919_gallery-news-2013-02-1224505257

Протягом останнього тижня спостерігається значна активізація діяльності диверсійно-розвідувальних груп та снайперів противника в зоні проведення Антитерористичної операції.
Так, 10 березня, здійснила спробу переходу через лінію розмежування ДРГ противника в районі села Жолобок Луганської області. При перетині лінії зіткнення на міні підірвалися два бойовики, ще шість боєвиків було знищено вогнем підрозділу Збройних Сил.

11 березня в районі села Березове Мар’їнського району чергова ДРГ противника намагалася пройти лінію розмежування, проте була викрита військовослужбовцями Збройних Сил та понісши втрати вимушена відійти. В цей раз, нажаль, загинули два українських бійців.

8 березня в районі Авдіївської промзони було знищено снайпера з позивним “Марат” з ДРГ “Тихого”. Отримано інформацію про прибуття в район населеного пункту Мар`їнка групи під керівництвом снайпера з позивним “Скрипач”. Всього за минулий тиждень зафіксовано щонайменше 24 випадки снайперських обстрілів позицій Збройних Сил.
Невідкладно реагуючи на активізацію ДРГ та снайперів противника, наразі проводиться спеціальна операція з контрдиверсійної боротьби, яка вже має певний результат, однак остаточні підсумки ще підводити рано.

Прес-центр штабу АТО

Перейти до вмісту