Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

ПП «Люкстранс» оштрафували за подання інформації у неповному обсязі

ПП «Люкстранс» оштрафували за подання інформації у неповному обсязі

prosrochenyj-pasport

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наклала штрафні санкції на ПП «Люкстранс» за подання інформації у неповному обсязі на вимогу територіального відділення, що є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Полтавське обласне територіальневідділення Антимонопольного комітету України досліджує ринок організації перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування на предмет дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції. У рамках проведення даного дослідження, тервідділення направило вимоги про надання інформації суб’єктам господарювання, що здійснювали автомобільні перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Полтава. Зокрема, вимогу про надання інформації приватному підприємству «Люкстранс», яке за наявною у територіального відділення інформацією протягом 2016 року здійснювало перевезення за маршрутами №29, №37 та №21н.

У відповідь на вимогу, ПП «Люкстранс» надало інформацію у неповному обсязі, що є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченим п. 14 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції.

Перейти до вмісту