Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Оголосили конкурс спільних проектів ГО та виконкому Полтавської міськради

Оголосили конкурс спільних проектів ГО та виконкому Полтавської міськради

46472820_fe6731ea

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту в рамках реалізації комплексної програми «Молодь Полтави» на 2016-2020 роки оголошує щорічний конкурс спільних проектів неурядових організацій та виконкому Полтавської міськради.

Основна мета конкурсу — активізація молодіжного руху в місті, залучення дітей та молоді до суспільно-корисної діяльності, пошуку креативних ідей та ефективних шляхів розв’язання соціально-значущих, актуальних для молоді проблем.

У Полтаві конкурс пройде всьоме. До участі запрошуються дитячі, молодіжні громадські організації Полтави та їх спілки, зареєстровані не пізніше, ніж за 6 місяців до закінчення терміну подання заявок.

46472820_36a1c7f3

Також обов’язковою вимогою до потенційних учасників конкурсу є співфінансування — не менше 25 відсотків від потрібної для реалізації проекту суми.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Ромас зазначила, що в 2017 році на втілення проектів в життя з бюджету міста планують виділити 70 000 гривень.

Організатори наголосили, що тематика проектів різноманітна. Вони можуть стосуватися пропаганди здорового способу життя; підвищення рівня екологічної культури, громадянської активності дітей та молоді; подолання демографічної кризи; організації змістовного молодіжного дозвілля; підвищення рівня правової культури, профілактики правопорушень; сприяння зайнятості, професійній орієнтації молоді, тощо.

46472820_3e1c8726

Заявки на участь у конкурсі прийматимуть до 7 квітня в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міськради за адресою м. Полтава, вул. Соборності, 36, к.119 та за номером (05322) 2-57-29.

З детальною інформацією, Положенням про конкурс, переліком необхідних документів можна ознайомитися тут.

Перейти до вмісту