Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Спорт Суспільство 

На Полтавщині пройде ІІ Всеукраїнський юнацький турнір з дзюдо, присвячений співробітникам СБУ, які загинули в АТО

На Полтавщині пройде ІІ Всеукраїнський юнацький турнір з дзюдо, присвячений співробітникам СБУ, які загинули в  АТО

pagekm6

18-19 березня у м. Кременчук Полтавської області пройде ІІ Всеукраїнський юнацький турнір по дзюдо, присвячений співробітникам СБУ, які загинули під час виконання службових обов’язків в районі проведення АТО.

Організатори змагань – Служба безпеки України та Федерація дзюдо Полтавської області – запросили понад 450 юнаків різного віку з усієї України, Білорусі та Молдови, які представлятимуть 47 команд. боротимуться у 20-ти вагових категоріях. Змагання обслуговватимуть судді Міжнародної та Національної категорії Федерації дзюдо України.

Ініціатори турніру переконані, що такі змагання покликані виховувати та розвивати почуття патріотизму у молоді, фізично та духовно готувати юнаків до захисту своєї Батьківщини.

Після завершення попередніх та фінальних сутичок, переможці будуть нагороджені грамотами, кубками та медалями з рук видатних українських спортсменів, чемпіонів світу та чемпіонів Європи.

У рамках турніру планується провести документальну фотовиставку, пам’яті подвигу українських вояків – співробітників української спецслужби, які віддали своє життя у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України. Виставка базується на документах, фотоматеріалах та є живою хронікою подій останніх двох років.

Початок змагань: 10.00.

Урочисте відкриття: 12.00.

Місце проведення:м. Кременчук, проспект Свободи, 56, манеж СК «Політехнік».

Відвідати турнір, якому надано статус щорічного, запрошуються представники засобів масової інформації, громадських неурядових організацій, спортивних товариств.

Перейти до вмісту