Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

Дочірні відділення російських банків на Полтавщині перестануть видавати пенсії з 1 квітня

Дочірні відділення російських банків на Полтавщині перестануть видавати пенсії з 1 квітня

ST PETERSBURG, RUSSIA - SEPTEMBER 19, 2016: A woman outside a Sberbank branch. Peter Kovalev/TASS Ðîññèÿ. Ñàíêò-Ïåòåðáóðã. 19 ñåíòÿáðÿ 2016. Âûâåñêà Ñáåðáàíêà íà çäàíèè. Ïåòð Êîâàëåâ/ÒÀÑÑ

На виконання указу Президента України від 15 березня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» органи Пенсійного фонду області з 1 квітня припиняють виплату пенсій через відділення українських «дочок» російських держбанків.

У зв’язку із цим 192 полтавські пенсіонери, які обслуговувалися у «Сбербанку» і 1193 пенсіонери, які обслуговувалися у «Промінвестбанку», зможуть отримати гроші у відділеннях Укрпошти за місцем реєстрації (прописки) за датою, що була у банку. При цьому картки клієнтів зазначених банків не заблоковані. Ними можна розраховуватися і знімати гроші в банкоматах.

Надалі за бажанням громадян органи Пенсійного фонду можуть проводити виплату пенсії через установи інших банків, з якими підписано відповідний договір. Для цього необхідно подати відповідну заяву до районного управління Пенсійного фонду за місцем перебування на обліку.

Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Перейти до вмісту