Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутат облради передав оргтехніку медичним закладам Кременчука

Депутат облради передав оргтехніку медичним закладам Кременчука

lrkdzqvv5ds

Депутат Полтавської обласної ради Василь Хоменко відвідав Кременчуцьку центральну районну лікарню та передав працівникам жіночої консультації кольоровий принтер.

“Для нашої жіночої консультації – це дуже необхідна допомога. З допомогою принтера тепер можна отримувати кольорові знімки під час кольпоскопії шийки матки. Ми щиро вдячні за таку турботу”, – сказала завідувач відділенням Ірина Беркало.

Також, звертаючись до Василя Хоменка, головний лікар ЦРЛ Марія Ігнатчук попросила посприяти в ремонті асфальтового покриття при в’їзді на територію лікарні. У цьому депутат пообіцяв теж допомогти.

“Реформа медичної галузі в нашій країні ніби стартувала, проте ні медики, ні, тим більше, пацієнти ще не відчули її реального позитивного змісту. Тож кожен виживає як може. Тому наразі особливо необхідним є підтримка нашої медицини”, – зауважив депутат.

До речі, цього року Василь Хоменко також надав допомогу іще одному медичному закладу – обласному опіковому відділенню, що знаходиться у Кременчуці. Для цього відділення придбали фотоапарат, щоб фіксувати на екрані опікові ділянки та спостерігати за динамікою їх зцілення.

Перейти до вмісту