Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Cелещинська сільська рада прийняла Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги

Cелещинська сільська рада прийняла Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги

bezoplatna-pravova-dopomoha-777x437

9 березня заступник начальника Машівського бюро правової допомоги Максим Дворовенко взяв участь у засіданні сесії Селещинської сільської ради, де спільно з сільським головою Олександром Кербутом презентували Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Селещинської сільської ради на 2017-2021 роки.

Зокрема, Максим Дворовенко виступив з обґрунтуванням необхідності прийняття Програми та роз’яснив, що вона спрямована на підвищення правової обізнаності та розширення доступу до безоплатної правової допомоги жителів с. Селещина, с. Сухоносівка, с. Латишівка, с. Тимченківка та с. Селещина – 1.

Депутати, заслухавши працівника бюро та детально проаналізувавши основні положення Програми, підтримали ініціативу та своїм рішенням затвердили Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Селещинської сільської ради на 2017-2021 роки.

На виконання Програми з бюджету сільської ради заплановано виділити 12500 гривень. Кошти передбачені на функціонування дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на базі сільської ради; організацію право просвітницьких заходів серед шкільної молоді (круглі столи, семінари, конференції та ін.); виготовлення роздаткового матеріалу тощо.

Нагадуємо, що кожен хто потребує правової допомоги має можливість скористатися нашими послугами, а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у Машівському бюро правової допомоги за адресою: сел. Машівка, вул. Незалежності, 111, тел. (05364) 9-14-11, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).

Перейти до вмісту