Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Більше семи мільярдів гривень надходжень забезпечили до бюджетів фіскальні органи Полтавщини з початку року

Більше семи мільярдів гривень надходжень забезпечили до бюджетів фіскальні органи Полтавщини з початку року

7npegecxЗа підсумками роботи впродовж січня-лютого 2017 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Полтавської області сплачено майже 7 млрд. 3 млн.грн. платежів, в тому числі до державного бюджету – близько 5 млрд. 890 млн.грн., – повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у полтавській області Сергій Садовий.

До загального фонду державного бюджету за два місяці 2017 року збір по податках склав: по податку на прибуток – 111,7 млн.грн., ПДВ – 750,7 млн.грн., рентній платі за користування надрами – 4721,4 млн.грн., податок на доходи фізичних осіб – 217,2 млн.грн., військовий збір – 55,9 млн.грн., акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) – 0,6 млн.грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень до загального фонду державного бюджету майже вдвічі.

За січень-лютий 2017 року до місцевих бюджетів області надійшло 1 млрд. 113 млн.грн. платежів. З них: податку на доходи фізичних осіб – 631 млн.грн.; податку на прибуток – 16,2 млн.грн.; податку на майно – 170,8 млн.грн., в тому числі земельний податок та орендна плата – 162,2 млн.грн.; єдиного податку – 186 млн.грн., в тому числі: з юридичних осіб – 23,6 млн.грн., з фізичних осіб – 104,3 млн.грн., з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75% – 58 млн.грн.; акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 53,3 млн. гривень. У порівнянні із відповідним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень до місцевих бюджетів на 43,3%

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту