Ви тут:
Суспільство 

Ведучі «Одруження наосліп-3» розповіли як побудувати щасливі стосунки

Ведучі «Одруження наосліп-3» розповіли як побудувати щасливі стосунки

odruzhennya-naoslip

Ведучі та психологи третього сезону реаліті «Одруження наосліп» Єгор Тополов та Олена Любченко напередодні прем’єри проекту прикрасили обкладинку журналу «TV-парк» та розповіли як побудувати щасливі стосунки.

Перший випуск реаліті, яке дає ще один шанс на кохання героям з негативним досвідом стосунків, телеглядачі побачать вже у середу, 8 лютого, о 22.00 на «1+1».

 Телеведучі розповіли про нововведення у третьому сезоні. Одним з них стали весільні подарунки, які герої мають підготувати один одному ще до знайомства.

«З цього подарунку можна зрозуміти відразу дуже багато речей: чого чекає від стосунків людина, як вона уявляє свого обранця, яка вона сама – хазяйновита, сексуальна, грайлива? І, звичайно, яке у того, хто дарує, почуття гумору», – запевняє психолог та ведуча проекту Олена Любченко. 

Іншим нововведенням стали випробування, які «молодята» можуть давати один одному, щоб перевірити на наявність важливих якостей.

Ведучий та психолог Єгор Тополов відкрив таємницю, як він та Олена Любченко «об’єднують серця» на формують пари, яким доведеться прожити разом 6 днів за умовами проекту, а потім вирішити – повернути обручки чи продовжити стосунки поза програмою:

«Ми намагаємося враховувати психологічну, емоційну і сексуальну сумісність наших героїв, а також максимально глибоко дізнаємося особливості їх минулого, безумовно беремо до уваги побажання і переваги самих учасників. Для деяких з них – мрії здійсняться практично на 100%, але у всіх випадках заради того, щоб завоювати свій ідеал, треба буде попрацювати».

obkladynka-tv-park

Крім того, ведучі дали поради, як побудувати щасливі та довготривалі стосунки. Як зазначила Олена Любченко, готовність змінюватись – запорука теплих та стабільних відносин з коханими:

«Найважливіший фактор того, щоб відносини склалися і у вас було щасливе сімейне життя – не звинувачувати обставини, інших, дружину чи чоловіка, а змінюватися самому, ставати краще, визнавати і справлятися зі своїми недоліками. І буде вам щастя!».

Перейти до вмісту