Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Вовчицькому дитсадку на Лубенщині відкрили додаткову групу (ФОТО)

У Вовчицькому дитсадку на Лубенщині відкрили додаткову групу (ФОТО)

7_209

Урочисте відкриття додаткової третьої групи у Вовчицькому дитсадку відбулося сьогодні. Про це повідомили у Лубенській РДА.

Місцевий дитсадок нині відвідує понад 50 дітей з Вовчицької й Тишківської сільських рад, 15 – у черзі. Відтак, облаштування додаткової групи дасть змогу забезпечити потребу усіх бажаючих у дошкільній освіті, тим більше, що на найближчі роки є стабільна тенденція до збільшення кількості вихованців.

У наступному навчальному році, як повідомила завідувач Вовчицьким ДНЗ Лариса Шапошник, до першого класу піде двадцять троє вихованців садочка. Ця подія є позитивним прикладом того, що мережу слід змінювати залежно від демографічної ситуації.

Ініціатива відкриття третьої групи йшла від батьків, які разом із працівниками закладу долучилися до облаштування групи. 15 тис грн районних коштів виділили на придбання матеріалів для проведення поточного ремонту, 30 тис грн – з бюджету Вовчицької сільської ради, 10 тис грн – із бюджету Тишківської сільської ради.

1_1207

Дітлахів та їхніх батьків привітали голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, сільський голова Тишківської сільської ради Василь Шапаренко, які завітали не з порожніми руками, а з гостинцями, чим викликали неабияке захоплення у вихованців.

6_274

9_104

5_376

3_804

Перейти до вмісту