Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві розкрили крадіжку з музичної школи (ФОТО)

У Полтаві розкрили крадіжку з музичної школи (ФОТО)

pm277image002

Крадіжка сталася у ніч на 1 січня 2017 року. Із школи викрали комп’ютерний інвентар, музичні інструменти (гітари, баяни, дитячий акордеон та ін.), музичне обладнання тощо. Серед викрадених інструментів були й ексклюзивні, ручної роботи. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm761image003

З таким повідомленням до поліції Полтави звернулись працівники закладу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели огляд місця події. Правоохоронці з’ясували, що до приміщення невідомі потрапили через вікно в одному з навчальних класів.

pm633image004

Як повідомив керівник поліції Полтави Олександр Терела, інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. В ході проведення пошукових заходів, працівники ювенальної превенції встановили особу, причетну до скоєного. Ним виявився 34-річний чоловік. Підозрюваний дуже швидко реалізував накрадені речі до ломбарду. Частину речей поліція вже розшукала.

Як встановили поліцейські, фігурант встиг здійснити подібні крадіжки ще з декількох торгівельних закладах міста.

pm474image005

Фігуранту офіційно оголошено про підозру у причетності до вчинення кримінального правопорушення. Встановлюється ступінь причетності інших осіб до вчинення злочину.

За чинним законодавством крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

pm461image006

Перейти до вмісту