Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві припинили діяльність троьх гральних закладів (ФОТО)

У Полтаві припинили діяльність троьх гральних закладів (ФОТО)

pm366image001

Учора працівники Полтавського відділу, патрульні поліцейські спільно з працівниками прокуратури провели санкціоновані обшуки у закладах, де надавалися послуги у сфері забороненого грального бізнесу.

pm978image002

Як повідомив керівник поліції міста Олександр Терела, під час проведення обшуків по вулицях Соборності та Небесної Сотні, правоохоронці вилучили гральне обладнання документацію тощо. Більше 80 одиниць грального обладнання направлено на експертизу. Встановлюється особи, причетні до організації та підтримки функціонування незаконного бізнесу. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm353image003

За фактом надання послуг в сфері грального бізнесу відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Організаторам незаконної діяльності загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та конфіскація грального обладнання.

pm506image005

Працівники поліції Полтави продовжують проводити заходи з викриття та припинення незаконної діяльності, пов’язаної з проведенням азартних ігор і звертаються до містян з проханням повідомляти про відомі факти функціонування таких закладів на лінію «102».

pm596image008

pm28image007

pm224image006

Перейти до вмісту