Ви тут:
Анонс Головне Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві презентують сайт для контролю будівництва, що здійснюється за державні кошти

У Полтаві презентують сайт для контролю будівництва, що здійснюється за державні кошти

informatsiya-pro-portal

9 дютого об 11:00 у приміщенні Полтавської ОДА (к.517, ОКІА «Новини Полтавщини») відбудеться презентація порталу «Забудови. Карта забудов Полтавщини».

Координатори заходу — Управління капітального будівництва Полтавської ОДА та ГО «Інститут аналітики та адвокації».

На заході представники ЗМІ та полтавці дізнаються основи функціонування порталу «Забудови. Карта забудов Полтавщини» та його значення для відкритості та підзвітності влади.

Спікери — начальник УКБ Полтавської ОДА Тимофій Голбан та виконавчий директор ГО «Інститут аналітики та адвокації» Юрій Нестуля. Їхні доповіді стосуватимуться таких тем:

  • Важливість прозорості дій влади. Особливо в питаннях, що стосуються використання державних коштів;
  • Як слідкувати за ходом забудов, які відбуваються на території, підпорядкованій Полтавській ОДА за допомогою порталу «Забудови. Карта забудов Полтавщини»;
  • Як за допомогою порталу дізнатися, скільки коштує та чи інша забудова, хто є її замовником та підрядником.

Також спікери дадуть відповідь на всі питання, які зацікавлять представників засобів масової інформації.

Довідка: Сайт «Забудови. Карта забудов Полтавщини» створений у співпраці Управління капітального будівництва Полтавської ОДА та ГО «Інститут аналітики та адвокації», щоб збільшити прозорість та підзвітність влади Полтавської області.

За його допомогою будь-який громадянин України може, які будівництва, ремонти, реновації та корегування відбуваються на території, підпорядкованій Полтавській ОДА, скільки коштують місцевому або державному бюджету і хто саме виконує ці роботи.

Перейти до вмісту