Ви тут:
Анонс Культура Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться виставка іграшок із бісеру Марії Мокрої

У Кременчуці відбудеться виставка іграшок із бісеру Марії Мокрої

6298

12 лютого о 14 годині відділ читальної зали Центральної міської бібліотеки (по вул. Соборній, 9/16) запрошує усіх кременчужан та гостей міста на авторську виставку іграшок із бісеру Марії Мокрої «Магічний бісер». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Чи вірите ви в те, що іграшки мають свій характер? Чи знаєте ви, що іграшки створені руками – заспокоюють? Скільки часу потрібно для створення однієї ляльки? Дізнатися про це, ви зможете, відвідавши виставку іграшок з бісеру.
Історія про те, як все починалося…спочатку були прикраси з бісеру, але це для Марії виявилося не дуже складним, тому, коли з’явилися поробки мультяшних персонажів з бісеру, дівчина вирішила, а чому б і не спробувати? Так з’явилася перша лялька Луіджі Маріо. Для авторки процес створення іграшки як медитація. Приємно, коли з твоїх рук виходить іграшка, якій саме ти даєш життя. Виготовлення ляльки ручної роботи – це окремий вид  мистецтва, яким у повній мірі володіє Марія.
На виставці ви зможете познайомитися з відомим детективом Шерлоком Холмсом та його другом доктором Ватсоном. Їх, звичайно, було створити важко, тому що прототипами виявилися персонажі відомого усім англійського серіалу. Вас чекають зустрічі й з іншими культовими  британськими  персонажами “Доктором Хто та його 12 життями».
 
Контактна особа – зав. організаційно-методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького  Тетяна Майдак  т. 5-65-04,  зав. читальною залою Людмила Миргородська т. 74- 02-80
Перейти до вмісту