Ви тут:
Прес-релізи 

Про перші здобутки Полтавської митниці ДФС у 2017 році йшлося в прямому ефірі обласного телебачення

Про перші здобутки Полтавської митниці ДФС у 2017 році йшлося в прямому ефірі обласного телебачення

У телевізійній програмі «Акценти» на телеканалі Лтава пройшло обговорення діяльності Полтавської митниці ДФС у поточному році. У передачі взяв участь в.о. начальника Полтавської митниці ДФС Валерій Остапчук Валерій, який розповів про основні показники роботи у 2017 році та відповів на актуальні питання, що цікавлять громадян.

Зокрема керівник обласної митниці поінформував, що у січні 2017 року до Державного бюджету України перераховано 200 млн. грн., що на 17 млн. грн. більше, ніж у січні минулого 2016 року. Незмінними лідерами як за кількістю переміщених через митний кордон України вантажів, так і перерахуванням податків до Державного бюджету залишаються такі підприємства Полтавської області, як: ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Україна», ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ПАТ «ТФПНК «УКРТАТНАФТА», ТОВ «СИНГЕНТА», ПАТ «Укргазвидобування».

Під час прямого ефіру також обговорювалися питання переміщення громадянами транспортних засобів через митний кордон України та умови надання пільг згідно Закону України № 1389 Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу ХХ “Перехідні положення” Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів”.

Крім того Валерій Остапчук надав роз’яснення, подорожуючим любителям активного гірськолижного відпочинку, щодо переліку особистих речей та сум коштів, які можна переміщувати через митний кордон для уникнення проблем на митниці.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту