Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Представники громадського руху “Полтавщина поряд” відвезли бійцям до Авдіївки чергову гуманітарну допомогу (ФОТО)

Представники громадського руху “Полтавщина поряд” відвезли бійцям до Авдіївки чергову гуманітарну допомогу (ФОТО)

У рамках громадського руху “Полтавщина поряд” та за особистої допомоги голови Полтавської ОДА Валерія Головка, делегація з Полтавщини здійснила чергову поїздку до Авдіївки, під час якої військовим із 72 ОМБр передали гуманітарну допомогу.

Депутати Полтавської обласної ради Руслан Рогов та Геннадій Коваленко разом із представником Центру допомоги учасникам АТО у Полтавській області Оленою Якименко передали допомогу 1-му та 3-му батальйонам 72 ОМБр.

50 комплектів термобілизни, рукавиць та балаклав, газові примуси, паяльні лампи, 600 метрів мідного кабелю, генератори на ВОПи та РОПи, ліки, перев’язувальні матеріали, смаколики та багато іншого – все це полтавці передали хлопцям для того, щоб хоч якось полегшити їхню службу.

Бійці зустрічали гостей з Полтавщини, як рідних. Військові 72 бригади зазначають, що наразі до них везуть допомогу з усієї України, але Полтавщина піклується про них найбільше.

Разом з полтавськими волонтерами до зони АТО приїхав батько одного з військовослужбовців Станіслав Косик. Його син Олександр – боєць Щербанівської роти (Полтавський район), разом з побратимами мужньо тримає оборону на шахті Бутівка. 28 грудня він був нагороджений почесною відзнакою Полтавської обласної ради нагрудним знаком “За вірність народові України” І ступеню.

Тато втретє приїздив до Авдіївки з волонтерською допомогою, але через сильні обстріли не міг здійснити свою найбільшу мрію — побачити сина. Цього разу все вдалося, після довгих годин очікування батько з сином зустрілися. Радощам обох не було меж, хоча часу на зустріч було зовсім мало.

Перед від’їздом, полтавські волонтери пообіцяли захисникам, що приїдуть найближчим часом, адже уся Полтавщина об’єдналася та допомагає військовим для того, щоб в Україні якомога скоріше запанував мир.









































Перейти до вмісту