Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Чутівські поліцейські удосконалили навички з тактичної підготовки та стрільби (ФОТО)

Чутівські поліцейські удосконалили навички з тактичної підготовки та стрільби (ФОТО)

pm706image001

Заняття для працівників Чутівського відділення поліції провели провідний спеціаліст відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення Сергій Грицюк та фахівець трегінгового центру Головного управління Національної поліції в Полтавській області Сергій Чепіжний.

pm297image002

З особовим складом було опрацьовано тактику наближення поліцейських до підозрілих осіб, перевірки документів та опитування осіб. Фахівці детально зупинилися на проведенні поверхневого огляду особи, роз’яснили основні помилки та як їх уникнути. Наголосили на необхідності безумовного дотримання особистої безпеки під час несення служби.

pm235image003

У приміщенні тиру Чутівського відділення поліції поліцейські разом з інструкторами виконали вправу, передбачену Курсом стрільб для поліцейських. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm984image007

«Фахівці тренінгового центру ГУНП а також відділу професійного навчання поліції області упродовж всього навчального року надаватимуть практичну і методичну допомогу територіальним органам поліції, а також перевірятимуть рівень професійної підготовки особового складу, – зазначив Сергій Гмирь, начальник відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення. – Адже від рівня професіоналізму особового складу залежить якість надання поліцейських послуг. У зв’язку із наявністю сучасних критеріїв оцінювання навичок і знань поліцейських, визначених керівництвом Нацполіції України, особлива увага приділятиметься не лише знанню нормативно-правових актів, але і тактичній, бойовій, домедичній і фізичній підготовці правоохоронців».

pm625image006

pm220image005 pm442image004

Перейти до вмісту