Ви тут:
Головне децентралізація Полтавщина Суспільство 

На ремонт доріг у Шишацькій ОТГ хочуть спрямувати 11 мільйонів гривень

На ремонт доріг у Шишацькій ОТГ хочуть спрямувати 11 мільйонів гривень

decentralizaciya

У 2016 році в Шишацькій ОТГ на поточний капітальний ремонт доріг спрямували близько 12 мільйонів гривень. На зробленому зупинятися не збираються. Ремонтувати дорожнє полотно будуть в об’єднаній громаді і цього року.

Ми плануємо виділити по мільйону гривень на поточний капітальний ремонт доріг у кожному старостаті нашої об’єднаної громади, – розповідає Олександр Тутка, Шишацький селищний голова. – Орієнтовно: 100 тисяч гривень на щебеневий, 200 тисяч на поточний і 600-700 тисяч гривень на капітальний ремонт. Але остаточна сума буде сформована після того, як ми отримаємо від держави субвенцію на розвиток інфраструктури. Сьогодні працює комісія, яка визначає пріоритетність тієї чи іншої дороги. Про це повідомили в Полтавському регіональному відділенні Асоціації міст України.

Також в ОТГ продовжують ремонтувати фельдшерсько-акушерські пункти. Зазначимо, минулого року в Шишацькій громаді капітальний ремонт був зроблений в 6 ФАПАх. Цього року на капремонт очікують ще 3 ФАПи.

Загалом у Шишацькій ОТГ 8 амбулаторій і 10 ФАПів, а також одне поліклінічне відділення, в якому вже зробили ремонт і днями здадуть в експлуатацію.

Перейти до вмісту