Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині судитимуть завідувачку дитсадка за підробку документів

На Полтавщині судитимуть завідувачку дитсадка за підробку документів

prokuraturaВідділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Полтавської області затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно завідувачки одного з дитячих садків Полтави. Про це повідомив прокурор вищезгаданого відділу Дмитро Дорогейко.

За його словами, жінка працевлаштовувала до дитсадка осіб, а до відділу освіти направляла підроблені табелі фактично відпрацьованого часу, хоча насправді ці люди жодного дня у закладі не працювали. На підставі неправдивих документів відділом освіти Полтавської міської ради на банківські картки людей, що знаходились у завідувачки, перераховувались гроші, які остання знімала та використовувала на власний розсуд..

«Таким чином упродовж 2013-2015 років було працевлаштовано 4 осіб, а місцевому бюджету завдано збитків на понад 120 тисяч гривень», – зазначив прокурор. 

 

Довідково: керівник дошкільного навчального закладу обвинувачується за ч. 1, ст. 366 та ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України, тобто в складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, поєднане із заволодінням чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно.

Перейти до вмісту