Ви тут:
Головне Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розпочалося комплексне відпрацювання території (ФОТО)

На Полтавщині розпочалося комплексне відпрацювання території (ФОТО)

pm296image002

Задля протидії злочинності, стабілізації оперативної обстановки, підтримання публічної безпеки і порядку, розпочалося Всеукраїнське комплексне відпрацювання території.

Як повідомили у ГУ НП у Полтавській області, оперативно-профілактичні заходи триватимуть до 28 лютого.  

Для відпрацювання території розроблені маршрути патрулювання мобільними групами працівників поліції, задіяний особовий склад відділів та відділень поліції, працівники апарату ГУНП, патрульні поліцейські, військовослужбовці. Щоденний інструктаж, розстановку сил і засобів проводить керівництво Управління превентивної діяльності.

 «Правоохоронці перевірятимуть громадські та розважальні заклади, кафе, бари, ресторани, які працюють на території обслуговування. За місцем мешкання перевірятимуться засуджені за скоєння злочинів, засуджені умовно та піднаглядні. Відпрацьовуватимуть правоохоронці і автодороги області. Також працівниками поліції проводитиметься профілактично-роз’яснювальна робота серед місцевого населення про захист себе та свого майна від протиправних дій», розповів заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Альошкін.

pm763image005

pm641image006

pm616image003

pm550image007

pm368image008

pm329image004

pm784image001

Перейти до вмісту