Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Фінансування, допомога військовим та зміни до програми, – відбулася комісія облради з питань забезпечення правоохоронної діяльності

Фінансування, допомога військовим та зміни до програми, – відбулася комісія облради з питань забезпечення правоохоронної діяльності

6

Учора відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Провів засідання голова комісії Геннадій Коваленко, у ньому взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, депутати-члени комісії Валерій Калюжний, Віталій Кабачок, Сергій Соловей та Михайло Бугрій, депутат Руслан Рогов, керівники структурних підрозділів обласної держадміністрації, начальники управлінь, представники громадських організацій. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

5

Відповідно до порядку денного члени комісії розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення першого пленарного засідання дев’ятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 26.07.2016 року № 164 “Про Комплексну програму щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки”» та підтримали запропоновані зміни.

Далі  депутати заслухали звернення заступника начальника ГУ Національної поліції в Полтавській області Сергія Альошкіна щодо фінансового забезпечення заходів Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки” на 2017 рік та підтримали його.

4

Потім заслухали звернення заступника командира військової частини А 3114 Михайла Чернова щодо матеріальної допомоги для придбання та заміни вікон у лікувальному корпусі військового госпіталю та підтримали його, збільшивши фінансування до 150 тисяч гривень.

Комісія обговорила питання «Про розгляд подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області» і проголосувала за пропозицію голови комісії зробити виїзну комісію до Кобеляцького району для вирішення питання щодо затвердження списків присяжних Кобеляцького районного суду Полтавської області.

2

Потому розглянули кандидатури для включення до складу поліцейської комісії для проведення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських в управлінні поліції охорони в Полтавській області, як територіальному органі Національної поліції та погодили їх.

Депутати заслухали та підтримали Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо підтримки торгівельної блокади тимчасового окупованих територій України.

7

Члени комісії погодили кандидатури для нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Під час комісії депутати включили до порядку денного та розглянули додаткове питання щодо виділення коштів для заміни вікон фасаду будівлі Управління Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку.

Перейти до вмісту