Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю закликає держслужбовців до роботи

До роботи, шановні державні службовці!

Із неба падали ромашки на долоні,

Лапаті, візерунчаті, пухкі,

Й відразу танули, бо за законом долі

Сніжинки – це мережива крихкі.

Вони летіли з неба пелюстками,

Немов перину хто розвіяв, і тоді,

Ловили люди пух м’який руками,

А він розходився кругами по воді.

Так, шановне панство, зима! ЇЇ мрійлива пісня розгойдується на калинових гронах, а розбишака – вітер в’яже мереживо на спицях верб. Здається, що все навкруги затихло, зачаїлось і заснуло в холодних долонях зими. Ми трішки розлінувались, закуті лещатами короткого лютневого дня. Але держаний службовець не має права на зимовий сон!

dsc_0218

Агов, колеги, прокидайтесь!! Розправте плечі, мов легендарні Атланти, підніміть обличчя до сонця, нехай холодного, зимового, засипаного льодяними крижинами, але Сонця, бо саме воно розірве сиве коло морозяного пекла і приведе за руку весняний квітучий березень.

Друзі, беріть приклад з державних службовців Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Вони уже прокинулись від зимового сну, бо 8 лютого з непідробною ініціативою та дружнім завзяттям створювали собі нові умови для подальшої праці. Немов клопіткі мурахи і головні спеціалісти, і керівники відділів, і очільник Департаменту – усі, носили, перевозили, викидали старий непотріб та мотлох, мили та чистили кабінети. Вони трудились і старались, адже перед Департаментом стоїть не абияке завдання, поставлене керівництвом. У Департаменті відбувається повне перезавантаження посадових обов’язків, зокрема, окреслено нове коло завдань для управління інформації.

Директор Департаменту Вадим Штефан планує створити потужний інформаційний підрозділ. Ми сподіваємось, що це буде дієва, креативна, прогресивна, активна молодь. Творча особистість покаже свій потенціал на державній службі, тому потрібно шукати таких людей. То ж сьогодні Департаментом оголошено конкурс на вакантні посади у відділ комунікацій із засобами масової інформації. Ми запрошуємо талановитих, ініціативних, витривалих, небайдужих, дисциплінованих, вимогливих (в першу чергу до себе) адже інформаційний підрозділ – це перо виконавчої влади, його думка і громадянська позиція.

То ж пробуджуйтесь, колеги, відганяйте сон та дрімоту, мов набридливу муху, беріть приклад з нас, не спіть ведмедями у своїх берлогах, наводьте порядок в думках і на робочих місцях, викидайте байдужість на смітник минулого. Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Білокінь часто спілкується з працівниками Департаменту і неодноразово наголошував і цитував українського класика Максима Рильського: «Ми  працю  любимо,  що  в  творчість  перейшла, І музику  валку,  що  ніжно  серце  тисне. У щастя людського  два  рівних  є  крила: троянди  й  виноград,  красиве  і  корисне» (раджу перечитати українського класика).

dsc_0210

Отже, до роботи, шановні державні службовці, а зимовий сон і зимову казку залиште дітлахам, які бавляться в засніженому парку і вірять у добрі справи і вчинки дорослих, нас з Вами.

Хоменко Тетяна

Перейти до вмісту