Ви тут:
Оголошення Освіта Полтавщина Суспільство 

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля запрошує на навчання

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля запрошує на навчання студентів

timthumb

Інститут є одним з провідних вищих навчальних закладів України з підготовки фахівців пожежної безпеки, де готують сильних, мужніх, безстрашних – справжніх професіоналів, для яких створено всі умови для якісного навчання, професійного та наукового зростання.

Однією з основних рис навчального процесу в інституті була і залишається його практична спрямованість. Постійно проводяться виїздні практичні заняття, широкомаштабні тактико-спеціальні навчання; запроводжені навчальні практики та стажування ГУ (У) ДСНС України в областях.

В Інституті культивується майже 20 видів спорту. За останні роки проведено 6 спартакіад, понад 300 змагань та турнірів, у тому числі міжнародного та всеукраїнського рівня.

Постійна увага приділяється організації дозвілля курсантів і студентів. Кращі колективи Інституту є постійними учасниками обласних та міських культурно-масових заходів.

18 березня о 10 ранку інститут запрошує абітурієнтів на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ. Де ви зможете ознайомитись з навчальним закладом, особливостями вступу за спеціальностями “Пожежна безпека”, “Цивільний захист”, “Право”, “Екологія”, “Охорона праці”. Для абітурієнтів буде запропонована екскурсійна програма, покзові виступи конкурсантів.

З правилами прийому можна ознайомитись на офіційному сайті інституту www.fire.ck.ua

Перейти до вмісту