Ви тут:
Суспільство Україна 

БПП, “Народний фронт” та Радикальна партія підписали декларацію єдності

БПП, “Народний фронт” та Радикальна партія підписали декларацію єдності

16807832_1467031843309398_2995893191411922034_n
Фракції БПП, “Народний фронт” та Радикальна партія підтримали декларацію “Єдність заради перемоги”. Декларацію підписали за результатами круглого столу “Єдність заради перемоги”, передає Еспресо.TV.

Документ покликаний розпочати діалог парламентських фракцій заради захисту національних інтересів, особливо на фоні загострення політичного протистояння.

Основні засади декларації лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

“Кремль робить все можливе для того, щоб розвалити Україну з середини, посіяти Руїну. Але цього разу їм не вдасться досягти свого, оскільки проукраїнські політичні сили свідомі своєї відповідальності та готові до об’єднання заради збереження країни”, – йдеться у декларації.

Також у декларації йдеться про ухвалення рішень щодо реформування та розвитку оборонних можливостей країни, економічного зростання, захисту гуманітарного простору держави, очищення від корупції та налагодження ефективної моделі державного управління.

Фракції “Батьківщина” та “Самопоміч” проігнорували засідання Національного круглого столу, написав у Facebook народний депутат від фракцїї “Народний фронт” Андрій Левус.

Перейти до вмісту