Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

До завершення прийому анкет на посади в поліції Полтавщини залишилося три дні

До завершення прийому анкет на посади в поліції Полтавщини залишилося три дні

pm630image001

За інформацією начальника управління кадрового забезпечення Главку поліції Полтавщини Сергія Гаврика, станом на 24 січня зареєстровано близько 900 електронних анкет. Однак кількість осіб, які надали пакет документів до сектору з організації відбору поліцейських значно менша. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Для уникнення великих черг та зменшення навантаження на фахівців сектору з відбору, Сергій Гаврик радить кандидатам заздалегідь заповнити бланки документів, зразки яких розсилаються за електронними адресами, вказаними в анкетах, разом із повідомленням про успішну реєстрацію.

pm1image002

Нагадуємо, що прийом анкет здійснюється до 26 січня включно. Документи необхідно подати до сектору з організації відбору за адресою: вул. Пушкіна, 83, другий корпус ГУНП (спортивний комплекс, перший поверх).

Фахівці сектору супроводжують кандидатів на кожному етапі відбору і готові відповісти на будь-які запитання, які стосуються конкурсу за телефонами: (0532) 51-74-70, 51-75-05. Прийом документів здійснюється з 9-тої до 18-тої години, у суботу – до 14-тої (неділя – вихідний).

Перейти до вмісту