Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Волонтери Лубенщини передали на передову чергову гуманітарну допомогу (ФОТО)

Волонтери Лубенщини передали на передову чергову гуманітарну  допомогу (ФОТО)

5-img_1374

Волонтери Лубенщини передали на передову чергову гуманітарну  допомогу для земляків, які захищають кордони на сході держави. Мешканці Ісковецької сільської громади привезли до штабу «Сприяння руху  «За єдину Україну» зібрану провізію. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

До штабу «Сприяння руху  «За єдину Україну» прибув автомобіль, завантажений  5 т продуктів,  а також консервацією, м’ясом, олією, овочами.  Гуманітарну допомогу з  Ісковець (сільський голова Микола Романюта) привезли Олександр Молотов, Володимир Мироненко та Анатолій Кутовий.

Свою частку внесли і вчителі та учні Новооріхівської ЗОШ (директор Оксана Магура), приєдналися небайдужі фермери: Григорій Гриценко, Олексій Коваленко, Юрій Самійленко, Віктор Сухомлин, Іван Чухно, Олександр Темченко, Надія Савченко, Микола Мазнюк, Роман Білошапка, Сергій Рудь.

Як зауважив голова штабу «Сприяння руху  «За єдину Україну» Олександр Жалдак , який зустрів волонтерів, мешканці Лубенщини постійно передають до штабу усіляку провізію, за що їм велика вдячність. Двері установи завжди відчинені для усіх, хто бажає внести свою, нехай і невелику частку, для підтримки наших земляків, для наближення перемоги, а це вдасться зробити, об’єднавшись, адже разом ми – громада.

8-img_1388

6-img_1384

3-img_1369

1-img_1383

2-img_1371

Перейти до вмісту