Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській райдержадміністрації формують новий склад громадської ради

У Полтавській райдержадміністрації формують новий склад громадської ради

dscn4844

26 січня відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Полтавській райдержадміністрації. В установчих зборах взяли участь 20 представників громадських організацій. У роботі зборів взяв участь голова райдержадміністрації Ігор Карімов: “В наш час реформування та змін актуальним питанням є розвиток громадянського суспільства та взаємодія його з органами влади, місцевого самоврядування, населенням. Створення громадської ради – це передусім створення тієї ланки “спілкування”, виявлення нагальних потреб громади та шляхів вирішення. В нас вже є чудові приклади роботи громадської ради, але ще дуже багато залишається питань, які треба обговорювати задля отримання результату. Ми будемо йти шляхом конкретних справ, а потім ці справи поширювати по нашому району. Таку роботу вбачаю конструктивною та направленою на результат”.

dscn4845

У відповідності до порядку денного були розглянуті такі питання: обрали робочі органи установчих зборів (голову – Олександра Левчука, секретаря – Ковальчук Вікторію, члена лічильної комісії – Володимира Гончаренка), затвердили регламент зборів; проголосували за встановлення граничної чисельності членів Громадської ради – 23; провели голосування по обранню оновленого складу Громадської ради.

dscn4847

Було вирішено обрати головою громадської ради при Полтавській райдержадміністрації голову ради ветеранів Андрієнка Володимира Степановича. 

Також вирішили провести організаційне засідання 9 лютого 2017 року, на якому затвердити план роботи громадської ради на І півріччя 2017 року.

Перейти до вмісту