Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах пройшла “Велика українська хода” (ФОТО)

У Лубнах пройшла “Велика українська хода” (ФОТО)

1img_1142

Лубенці долучилися до проведення  акції «Велика українська хода», яка розпочалась  ще 14 вересня з київського Майдану. ЇЇ метою стало вшанування пам’яті жертв Революції гідності та АТО, також єднання нації заради миру. Відтепер до 350 метрів поєднаних між собою державних прапорів з усіх куточків України, приєднався і лубенський. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

23 січня центр міста, що біля парку культури та відпочинку, прикрашала незвичайна синьо-жовта алея з прапорів України.  ЇЇ організатором стала волонтер, військовий журналіст Катерина Валевська, яка вже більше двох років подорожує країною та збирає жовто-блакитні полотна звідусіль, де вдалося побувати.

За її словами, у такий спосіб ми не лише вшановуємо героїв Майдану та АТО, а й «силою думки, віри та молитви можемо зупинити війну, бо думки – матеріальні і Бог чує всі наші світлі помисли та бажання миру…» Тож, одухотворені містяни активно долучалися до акції, залишали свої найзаповітніші побажаннях на полотні з надписом «Лубни», а ще вони дякували волонтерці за велику справу, що зміцнює дух українців та додає їм віри у нелегкі часи.

1img_1162

1img_1164

1img_1192

1img_1147

1img_1239

Перейти до вмісту