Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях новий начальник поліції (ФОТО)

У Горішніх Плавнях новий начальник поліції (ФОТО)

pm382image002

Відділення поліції № 2 Кременчуцького відділу поліції очолив Валерій Уманець.

У заходах взяли участь начальник управління кадрового забезпечення Полтавщини, начальник Кременчуцького відділу поліції, міський голова, прокурор, представники ГЗК, а також місцеві ЗМІ.

pm188image001

Як повідомили у ГУ НП у Полтавській області, свою кар’єру в правоохоронних органах Валерій Григорович розпочав з посади оперативного працівника у 2002 році. Згодом працював заступником по лінії карного розшуку, а перед призначенням – в обласному управлінні Департаменту внутрішньої безпеки поліції.

pm270image003

За словами Олега Беха, у місті Горішні Плавні спостерігається ріст наркозлочинності, почастішали випадки розкрадання металу на ГЗК, а також трапляються факти перерозподілу сфер впливу кримінальних угруповань. Тож керівник поліції області закликав особовий склад на чолі з новопризначеним начальником до стабілізації криміногенної обстановки в регіоні.

pm330image005

Начальник управління кадрового забезпечення Сергій Гаврик повідомив, що на Полтавщині триває набір на службу в поліції на вакантні посади до підрозділів Головного управління Національної поліції в Полтавській області. Розповів про умови набору та про вакантні посади.

pm691image004

Нагадаємо, що поліцію Горішніх Плавнів до цього очолював ЄвгенійКарпець, який нині працює на посаді начальника Оржицького відділення поліції Полтавської області.

Перейти до вмісту