Ви тут:
Екологія Полтавщина Суспільство 

У Гадячі обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами

У Гадячі обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами

0111111111

За ініціативи Гадяцької міської ради та підтримки філії Суспільної служби України у Гадяцькій районній дитячій бібліотеці відбулася тематична нарада за участю методистів методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та будівництва виконкому Гадяцької міської ради, інших установ та організацій міста, на якій розглядалося питання поводження з твердими побутовими відходами. Про це повідомили у Гадяцькій міській раді.

Досвід по сортуванню твердих побутових відходів представила Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради.

У навчальних закладах м. Гадяча проводяться низки екологічних заходів: акції «Чисте довкілля», «Годівничка для птахів», «Батарейки, здавайтеся!», акція по збору пластикових пляшок, також учні беруть участь в екологічних бригадах, дослідженнях МАН.

Учениця 8-Б класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради Євгенія Огризько презентувала екологічний проект «Відходи у доходи: друге життя використаних речей».

Учасники наради переконані, що сортування твердих побутових відходів – важливе питання сьогодення, навіть, вимога часу.

Перейти до вмісту