Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники нагадують полтавцям правила пожежної безпеки у побуті (ФОТО)

Рятувальники нагадують полтавцям правила пожежної безпеки у побуті (ФОТО)

img_2209

Незважаючи на неодноразові застереження рятувальників, продовжують мати місце випадки пожеж з травмуванням та загибеллю людей на них. До цього, під час опалювального сезону, призводять порушення експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Полтавській області, з метою попередження пожеж та перевірки протипожежного стану житлового сектору, рятувальники провели  роз’яснювальну  роботу серед мешканців Семенівського району. Нагадали про суворе дотримання правил пожежної безпеки, яких щоденно слід дотримуватися у побуті.

Також днями вогнеборці поспілкувалися і з жителями Лубенського, Оржицького, Решетилівського, Полтавського та Хорольського районів. Місцевим жителям наголосили   на  необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Окрім того пояснили, наскільки небезпечним може бути паління у ліжку, особливо у нетверезому стані. В ході профілактичної роботи дорослих попередили, що небезпечно залишати малечу вдома без нагляду, адже вони не усвідомлюють небезпеку від забав із сірниками. Під час обходів житлових будинків рятувальники оглядали опалювальні печі, стан електропроводки та електрообігрівальних приладів, вказували мешканцям на наявні порушення та давали необхідні рекомендації щодо їх усунення.

Для кращого засвоєння інформації вручали мешканцям пам’ятки та листівки інформаційного характеру на протипожежну тематику.

dscf4452

img_20170125_1000591

img_2234

Перейти до вмісту