Ви тут:
Суспільство Україна 

Prometheus запускає нові безкоштовні онлайн-курси від ProZorro, Ради Європи та ОБСЄ

Prometheus запускає нові безкоштовні онлайн-курси від ProZorro, Ради Європи та ОБСЄ

vppryspchvapaschpPrometheus відкриває реєстрацію на чотири нові курси від провідних українських та міжнародних організацій.

«Публічні закупівлі для бізнесу» від Міністерства економічного розвитку та торгівлі, «Доступ до публічної інформації», створений за підтримки Ради Європи, «Як ефективно спланувати та провести діалог» від Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні та «Цифрові комунікації в глобальному просторі». Інформує HROMADSKE.

Курс «Публічні закупівлі для бізнесу» від Міністерства економічного розвитку та торгівлі та Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» розповість про те, що необхідно знати бізнесу, щоб почати працювати на ринку публічних закупівель розміром в 300 мільярдів гривень

Про зарплатню мерів, витрати комунальних підприємств з бюджетних коштів та інше, розповість курс «Доступ до публічної інформації», що було створено за підтримки проекту Ради Європи в Україні «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні»  

Курс Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Як ефективно спланувати та провести діалог» буде цікавий тим, кому потрібно покращити майстерність ведення колективних обговорень або важливо зробити більш ефективною свою активну громадську діяльність. .

Курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі» спрямований на поширення знань про інформаційні технології серед усіх нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування. 

Нагадаємо, що 1 грудня Prometheus запустив безкоштовні курси бухгалтерського обліку та цифрового маркетингу

Перейти до вмісту